ΚΑΙΡΟΣ · LIVE16.3°CΝεφώσεις72% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Επιστήμη - Υγεία
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ηράκλειο: Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που πέθανε αφού υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της θα κάνει την 2η δόση

Ημερομηνία: · Εμφανίσεις: 164



Η ιστορία της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας τριών παιδιών, που πέθανε λίγε ημέρες από τότε που εμφάνισε «το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία που οφείλεται στο εμβόλιο AstraZeneca», όπως είχε χαρακτηριστικά τονίζει η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η ίδια υπέρμαχος του εμβολίου ζητούσε από τον σύζυγό της να μην συνδεθεί η περίπτωσή της με το κίνημα αντιεμβολιασμού, είχε σπεύσει από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο μαζί με τον σύζυγό της.

Εκείνη «έφυγε» από τις παρενέργειες και ο ίδιος εξακολουθεί να δίνει μαθήματα με την ψύχραιμη στάση του κλείνοντας ραντεβού για να ολοκληρώσει τον δικό του εμβολιασμό.

Ο λόγος για τον Μανώλη Κρυοβρυσανάκη, τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη – Κρυοβρυσανάκη, ο οποίος σύμφωνα με το Ekriti.gr, επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε να προγραμματιστεί η δεύτερη δόση.

Επιπλέον ζήτησε από την γιατρό με την οποία μίλησε τηλεφωνικά, να κάνει την δεύτερη δόση με άλλο σκεύασμα, από αυτό που είχε κάνει ο ίδιος και η αδικοχαμένη συζυγός του.

Η γιατρός από το Κ.Υ.

Αγίας Βαρβάρας, με την άδεια του Μανώλη, έδωσε στη δημοσιότητα το συμβάν με την παρακάτω ανάρτηση στο facebook: «Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιδιαίτερη εμπειρία που έζησα πριν λίγες ημέρες… Ενώ βρισκόμουν στο τακτικό ιατρείο μου, έρχεται η νοσηλεύτρια βάρδιας του εμβολιαστικού και με σχεδόν τρεμάμενη φωνή μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο τηλέφωνο για να συνομιλήσω με κάποιο πολίτη αναφορικά με τη 2η δόση του εμβολίου του.

Στη γραμμή του τηλεφώνου ήταν ένας ευγενέστατος κύριος, που μέχρι να ακούσω το όνομά του δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την πραγματοποίηση του διαλόγου μας .

«Μανώλης Κρυοβρυσανάκης» Μπορεί να μην σας θυμίζει κάτι το ονοματεπώνυμό του στο πρώτο άκουσμα, πρόκειται όμως για το σύζυγο της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που «έφυγε» πριν ένα μήνα έπειτα από την πρώτη δόση του εμβολιασμού της.

Ήσυχη φωνή, γλυκός λόγος αναμειγμένος με περίσσιο πόνο..

δηλώνει ότι η μόνη του παράκληση είναι να πραγματοποιήσει τη...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Fitch keeps France's credit rating at A+ with a stable outlook
· How the EU will help popular tourist destinations limit short-term rentals
· New York: Police fatally shoot 49-year-old woman after she stabbed passers-by
· A quantum battery that charges faster as it grows
· Who is this 17-year-old "Superman of the forests" putting out fires in Indonesia?
· Hospitalized King of Norway sees his health worsen because of a blood disease
· Large study links breakfast timing to lifespan
· Sugary drinks linked to stomach cancer for the first time
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις · 16.3 °C · 72%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies